• Otvorena vrata

  Posetite pokazne stanove

 • Enterijer

  Podovi u antreima - ulazima, kuhinjama, kupatilima, kao i na terasama su od kvalitetne granitne keramike, odgovarajuće završne obrade.

 • Eksterijer

  Kompleks je projektovan po najsavremenijim standardima uz primenu najkvalitetnijih materijala.

 • Lokacija

  Parcela je u okviru bloka koji formiraju ulice Dimitrija Tucovića, Laze Marinkovića, Zorana Vasića kao i Bulevar Kraljice Marije.

 • Arhitektonsko rešenje

  Objekti su projektovani u savremenom arhitektonskom izrazu, naglašeno izdužene forme sa akcentom na završnim spratovima.

 • Stambeni prostor

  Više informacija o ponudi stambenog prostora koji je će biti na raspolaganju budućim stanarima Stambenog - Poslovnog objekata Smallville · Kragujevac. Detaljnije
 • Poslovni prostor

  Pogledajte strukturu poslovnog prostora koji je u ponudi u okviru Stambenog-Poslovnog objekata Smallville · Kragujevac Detaljnije

 
Arhitektonsko rešenje

Novoprojektovani objekat je spratnosti Po+Pr+6S, organizovan u dve slobodno stojeće lamele označene u projektu kao lamela A, duž ulice Dimitrija Tucovića i lamela B, duž ulice Laze Marinkovića.

Lamele su postavljenje paralelno sa dužim stranicama parcele, sa poslovanjem – uslužnim delatnostima u prizemlju objekta i podzemnom garažom. Spratovi su namenjeni višeporodičnom stanovanju, gde su projektovani stanovi različitih struktura. U svakoj od lamela projektovano je po osam ulaza kojima se pristupa iz unutrašnjeg dvorišta formiranog između lamela na nivou prizemlja. U okviru ovog prostora su predviđene pešačke pasarele, površine za igru dece, kao i zelene površine. Za potrebe korisnika svih stanova i poslovnog prostora obezbeđeno je mesto za parkiranje.

Garažama se pristupa iz ulice Dimitrija Tucovića i ulice Laze Marinkovića putem kolskih rampi. Predviđena je i direktna veza (stepeništem i liftovima), sa svim etažama u objektima.

Objekti su projektovani u savremenom arhitektonskom izrazu, naglašeno izdužene forme sa akcentom na završnim spratovima i različitim tretmanima terasa, u smislu oblikovanja i materijalizacije.Detaljnije

Eksterijer

Kompleks je projektovan po najsavremenijim standardima uz primenu najkvalitetnijih materijala. Fasadni zidovi su izvedeni kao ventilisani sa završnom obradom od eternit kompakt ploča na aluminijumskoj podkonstrukciji, u kombinaciji sa bojenom termo fasadom.

Za oblogu partera – postamenta kompleksa (na nivou garaža) je predviđen cepani silikantni blok. Fasadna bravarija je izvedena u sistemu aluminijumskih i PVC profila sa najkvalitetnijim okovom, zastakljeno termopan staklom (6 + 12 + 4 mm).

Parterne površine su predviđene u prirodnom kamenu, različitih formata, kao i pločama od betona i granitne keramike. Detaljnije

Enterijer

Stambeni, poslovni i javni prostori u lamelama će biti opremljeni adekvatnim materijalima, završnom obradom i tehničkim rešenjima. Podovi u stambenim sadržajima su predviđeni od hrastovog parketa, I klase, sa završnim lakiranjem u mat tonu.

Podovi u antreima – ulazima, kuhinjama, kupatilima, kao i na terasama su od kvalitetne granitne keramike, odgovarajuće završne obrade. Unutrašnji zidovi i plafoni su malterisani i završno bojeni disperzivnom bojom, u odabranom tonu. U kuhinjama i kupatilima završna obrada zidova je keramika u kombinaciji sa disperzivnom bojom.

Ulazna vrata u stanove su sigurnosna sa odgovarajućim okovom, završne obrade u furniru (ili medijapanu) lakirana u mat tonu, dok je unutrašnja stolarija od medijapana bojenog poliuretanskim mat lakom. Stambeni prostori, kao i lokali će biti opremljeni sanitarijama vrhunskog kvaliteta. Takođe, projektovane su sve vrste instalacione opreme za ovakvu vrstu objekata (interfon, kablovska TV, telefon...) Detaljnije